Concursul studențesc Traian Lalescu


 Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Transilvania din Brașov are plăcerea să găzduiască, în perioada 21-23 mai 2015, Concursul Studențesc Traian Lalescu.
 Traian Lalescu (1882-1929), eminent matematician, profesor, inginer, academician, a predat la Facultatea de Știinţe a Universității București si a avut un rol important în apariția Gazetei Matematice. Este autor al unor lucrări ce au deschis drumuri noi în literatura de specialitate, un savant cu o putere de muncă ieșită din comun.
  Concursul care îi poartă numele are o îndelungată tradiție în învațământul românesc. El a fost organizat pentru întâia oară în 1962 și a înregistrat o întrerupere între anii 1989-1996. Din anul 2008, beneficiind și de sprijinul Fundației “Traian Lalescu”, concursul se desfășoară la nivel național.
 

Concursul se desfăşoară pe următoarele secţiuni:

Secţiunea A - profil teoretic, anul I şi II - (vezi programa) pentru studenţi de la facultăţile de matematică şi informatică.
Secţiunea B – profil electric, anul I - (vezi programa) pentru studenţi de la facultăţile de automatică şi calculatoare, fizică, electronică, inginerie electrică, electrotehnică, energetică, inclusiv departamentele cu predare în limbi străine, cu aceste profile.
Secţiunea C - profil neelectric - (vezi programa) pentru studenţi de la facultăţile cu profil de ştiinţe aplicate, mecanic, chimie, transporturi, metalurgie, construcţii, economic (de toate formele), biologie, inclusiv departamentele cu predare în limbi străine, cu aceste profile.
Secţiunea D – profil inginerie, anul II - (vezi programa) pentru studenţi de la facultăţile cu profil din domeniul ştiinţelor inginereşti.

Noutăţi:

Fotografii
 
 Puteți vizualiza fotografii din principalel ... (mai mult)
 
Rezultatele
 
 Rezultatele finale au fost afișate pe site, ... (mai mult)
 
Subiectele
 
 Subiectele și baremele au fost afișate. Pe ... (mai mult)
 
Galeria de imagini
 
 Începând de astăzi este activă galeria d ... (mai mult)
 
Ziua sosirii
 
 Joi, 21 mai 2015 vă așteptăm la Hotel Cap ... (mai mult)
 
Programul concursului
 
 Puteți consulta programul Concursului Traia ... (mai mult)